“Rather than fixing what’s wrong, build what’s strong.”

 

 

 

OveR mij

Over mij

'Rather than fixing what's wrong, build what's strong.' -P. Seligman-

Deze quote is een belangrijk kompas in mijn leven en werk. Mijn missie is om organisaties, managers en medewerkers radicaal te laten focussen op het versterken van hun sterke punten en sprankelkracht zodat zij met meer plezier betere resultaten halen!

Jessica Kruijssen

Eigenaar Talenten Ontwikkel Atelier

Gecertificeerd professioneel spreker

Gecertificeerd Clifton Strenghts & TMA Coach

JESSICA KRUIJSSEN: SPECIALIST IN TEAM & ORGANISATIE ONTWIKKELING VANUIT EEN TALENT- EN STERKE PUNTEN BENADERING.

“Wat we zien wordt grotendeels bepaald door waar we naar zoeken.”

-J. Lubbock-

Vanuit passie voor talent-, team- en organisatieontwikkeling heb ik het Talenten Ontwikkel Atelier opgericht. Ik ontwerp en begeleid vanuit de waarderende sterke punten benadering verandertrajecten die managers, medewerkers, teams en organisaties in beweging brengen, versterken en laten groeien. Mijn kracht is om dat op een energieke en creatieve manier te doen. Ik word daarbij door anderen getypeerd als: energiek, bevlogen, persoonlijk, verbindend, betrokken, strategisch én praktisch. Ik geniet ervan als betrokkenen in het traject aansluiting vinden en geraakt worden en krijg energie van samen creëren, groeien én resultaten boeken.

“Krachtige mensen maken krachtige organisaties.”

Mijn visie volgt uit wat mij drijft: de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Ik geloof dat íedereen een unieke eigen set van talenten heeft en dat de ontwikkeling daarvan fungeert als vliegwiel voor team- en organisatieontwikkeling. Want werken vanuit je talenten geeft energie, motiveert, zorgt voor meer werkplezier & voldoening. Bovendien versnelt het je professionele ontwikkeling en leidt het tot betere resultaten.

Een team is een verzameling van talenten van mensen. In een team zit enorme veranderkracht. Vooral als je de talenten in het team bewust(er) inzet om je resultaten, doelen, visie en missie te bereiken. In ontwikkeltrajecten investeer ik daarom in het samenwerken vanuit talenten in teams gekoppeld aan de dagelijkse werkpraktijk en in lijn met de organisatiedoelen. Omdat ik geloof dat organisatie ontwikkeling ontstaat als organisaties in staat zijn om energie bij medewerkers, teams en management op die manier aan te boren en te richten.

Wil jij, je team of organisatie meer vanuit de aanwezige talenten werken om te floreren en excelleren? Dan kan het Talenten Ontwikkel Atelier je daarbij begeleiden. De methodes die ik daarbij gebruik zijn gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring.

“Talent groeit in de zonnestralen van waardering.”

Onbekend

“Gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven.”

Onbekend

“Kijk naar wat werkt. Doe daar meer van”

Omdenken

Quotes

WAAR STA IK VOOR?

DUURZAAM

Professioneel

VERBINDEND

CREATIEF

WAARDEREND

GEPASSIONEERD

MASTERCLASS TALENTONTWIKKELAAR

Werken vanuit je talenten geeft energie, motiveert en zorgt voor meer voldoening & werkgeluk. Bovendien versnelt het je professionele ontwikkeling en leidt het tot betere resultaten.

De volgende 3 daagse Masterclass Talentontwikkelaar voor (team)coaches, leidinggevenden & HR professionals staan gepland op 

- Voorjaarseditie 4, 5 & 19 april 2024

In deze masterclass onderzoek je op een waarderende manier hoe je jouw talenten en die van anderen herkent door er taal en betekenis aan te geven en ze bewuster te benutten en ontwikkelen in het werk. Je gaat naar huis met concrete handvatten en tools om talent gedreven coaching van individuen en teams vorm te geven. Klik hier om de brochure met alle informatie te downloaden. Of stuur een mail aan info@TalentenOntwikkelAtelier.nl voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD?!

Heb je interesse in een inspiratiesessie, workshop of training voor je team of organisatie? Of zoek je een professionele partner om talent gedreven organisatieontwikkeling van binnenuit in je organisatie vorm te geven?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

+31 6 510 33 733

info@talentenontwikkelatelier.nl

EEN AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT

Een vrijblijvend intake gesprek aanvragen? Dat kan!

Vul het formulier zo compleet mogelijk in, dan neem ik contact met je op.