EEN PERSOONLIJK GESPREK

Heb je interesse in een inspiratiesessie, workshop of training voor je team of organisatie? Of zoek je een professionele partner om talent gedreven organisatieontwikkeling van binnenuit in je organisatie vorm te geven? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Contact

“A journey of a 1000 miles, begins with a first step.”

Onbekend

“Een pad ontstaat door erop te lopen.“

Zhuang Zi

“Kijk naar wat werkt. Doe daar meer van.” 

Omdenken

Quotes

MASTERCLASS TALENTONTWIKKELAAR

Werken vanuit je talenten geeft energie, motiveert en zorgt voor meer voldoening & werkgeluk. Bovendien versnelt het je professionele ontwikkeling en leidt het tot betere resultaten.

De volgende 3 daagse Masterclass Talentontwikkelaar voor (team)coaches, leidinggevenden & HR professionals staan gepland op 

- Voorjaarseditie 4, 5 & 19 april 2024

In deze masterclass onderzoek je op een waarderende manier hoe je jouw talenten en die van anderen herkent door er taal en betekenis aan te geven en ze bewuster te benutten en ontwikkelen in het werk. Je gaat naar huis met concrete handvatten en tools om talent gedreven coaching van individuen en teams vorm te geven. Klik hier om de brochure met alle informatie te downloaden. Of stuur een mail aan info@TalentenOntwikkelAtelier.nl voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD?!

Heb je interesse in een inspiratiesessie, workshop of training voor je team of organisatie? Of zoek je een professionele partner om talent gedreven organisatieontwikkeling van binnenuit in je organisatie vorm te geven?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

+31 6 510 33 733

info@talentenontwikkelatelier.nl